Hej!

Vi på Göta studentkårs utbildningsvetenskapliga sektion önskar alla en fortsatt riktigt härlig sommar! Oavsett om du redan har tagit examen, återvänder till studierna eller ska påbörja din studietid i höst hoppas vi att du njuter i fulla drag. Nu har vi på utbildningsvetenskapliga sektionen en ny ordförande och vice ordförande.

Erik Liberg kommer att sitta som ordförande och Anneli Arohlén kommer att sitta som vice ordförande

Nya presidiet

Vi kommer att arbeta hela dagarna för att göra din studietid bättre, tryggare och roligare!

Semesterstängt!

Göta studentkårs utbildningsvetenskapliga sektionskontor kommer att vara stängt en del under april månad och det är följande datum som gäller:

Gunnar Svedbergs pris

Inbjudan att inkomma med nomineringar till Gunnar Svedbergs pris för 2017