Senaste nytt kring vad som är aktuellt på samhällsvetarsektionen

Öppet brev till samhällsvetenskapliga fakultetsstyrelsen

Situationen på Annedalsseminariet på Campus Linné, samhällsvetenskapliga fakulteten, är ohållbar.

Vill du hjälpa till att välkomna nya studenter?

Inför den nya terminen så söker vi studentvärdar som hjälper oss att presentera kåren vid informationsbord och på klass-presentationer.

Vi söker mottagningskoordinatorer!

Gillar du att se till att saker händer och att hjälpa nya studenter att förstå sig på studentlivet?

Studentrepresentanter sökes till utbildningarna i socialt arbete!

Nu söker vi studentrepresentanter till utbildningarna inom socialt arbete; exempelvis socionomutbildningen. Var med och påverka din utbildning!

Studentrepresentanter sökes till fakultetsgemensamma organ!

Just nu söker vi studentrepresentanter till flera fakultetsgemensamma organ. Är du intresserad av att sitta i något av dem?

Studentvärdar SÖKES!

Nu söker Göta studentkårs Samhällsvetarsektion studentvärdar för vårens mottagning.

Studentrepresentanter Fältanknytning Socialt arbete

Just nu pågår ett arbete för att se över fältanknytningen för alla på Göteborgs universitet som pluggar till socionom!