Här finns info om vad som är nytt och händer i kåren!

Bli studentrepresentant!

Vi har sedan tidigare utlyst lediga studentrepresentantsuppdrag för universitetsgemensamma organ.

Var med och gör studenternas röst hörd i universitetsgemensamma organ!

Göteborgs universitet utlyser varje år platser i de universitetsgemensamma organ som studenter har rätt att delta i.

Naturvetarsektionens mottagningskoordinatorer för hösten 2017 utsedda!

I går, torsdag den 20 aprill, utsåg natuvetarsektionens styrelse höstens mottagningskoordinatorer.
Den fem som till hösten får äran att leda mottagningen är:
Maja Lagnemo

Vi söker mottagningskoordinatorer till naturvetarsektionens mottagning 2017!

Just nu söker vi på naturvetarsektionen fem personer som kan tänka sig leda arbetet med mottagningen på naturvetarsektionen 2017.

Studentrepresentanter till nybyggnationsgrupp sökes

Vill du vara med och påverka hur naturvetenskapliga fakulteten bygger på medicinareberget? Då har du just nu chans att göra det!

Studentrepresentant till utvärdering med extern bedömargrupp

På Göteborgs universitet genomförs nu pilotutvärderingar av utbildningskvalitet och på natur ska de marina programmen utvärderas. Bedömargruppens övergripande uppdrag är att främja och sä

Utlysning av Anders Walls stipendium inom området Unga Forskare (150 000 kr)

Anders Wall stipendium inom området unga forskare är Sveriges största stipendium för unga forskare och syftar till att uppmuntra studenter att driva forskningsprojekt i en anda av entrepr

Skriver du uppsats om jämställdhet eller mångfald? Se hit!

Bankinstitutens arbetsgivareorganisation (BAO) och Finansförbundet har en gemensam jämställdhets- och mångfaldskommitté som arbetar med att följa och främja jämställdhets- och mångfaldsutvecklingen