Följ oss på sociala medier! Instagram

Här finns info om vad som är nytt och händer i kåren!

Bli phadder för naturvetarsektionens mottagning!

Just nu söker vi phaddrar till Naturvetarsektionens mottagning 2018!
Häng med vetja!

Nu söker vi drivna studenter som vill arrangera vårens Kårval!

Varje vår arrangerar Göta studentkår Kårvalet. Inför valet är alla medlemmar välkomna att kandidera för att sitta i nästa års kårfullmäktige, studentkårens högsta beslutande organ.

Bli studentrepresentant!

Vi har sedan tidigare utlyst lediga studentrepresentantsuppdrag för universitetsgemensamma organ.

Var med och gör studenternas röst hörd i universitetsgemensamma organ!

Göteborgs universitet utlyser varje år platser i de universitetsgemensamma organ som studenter har rätt att delta i.

Naturvetarsektionens mottagningskoordinatorer för hösten 2017 utsedda!

I går, torsdag den 20 aprill, utsåg natuvetarsektionens styrelse höstens mottagningskoordinatorer.
Den fem som till hösten får äran att leda mottagningen är:
Maja Lagnemo

Vi söker mottagningskoordinatorer till naturvetarsektionens mottagning 2017!

Just nu söker vi på naturvetarsektionen fem personer som kan tänka sig leda arbetet med mottagningen på naturvetarsektionen 2017.

Studentrepresentanter till nybyggnationsgrupp sökes

Vill du vara med och påverka hur naturvetenskapliga fakulteten bygger på medicinareberget? Då har du just nu chans att göra det!

Studentrepresentant till utvärdering med extern bedömargrupp

På Göteborgs universitet genomförs nu pilotutvärderingar av utbildningskvalitet och på natur ska de marina programmen utvärderas. Bedömargruppens övergripande uppdrag är att främja och sä