Följ oss på sociala medier! Instagram

Naturvetarsektionen

För dig som studerar allt från mineral, komplexa tal, relativitetsteorin, havsnivåhöjningar, DNA-molekylens uppbyggnad och mycket mer.

Naturvetarsektionens säte finner du i Geovetearcentrum men vi representerar alla naturvetenskapliga program på Göteborgs universitet oavsett var de är placerade. Hos oss finns flera studentgrupper som representerar dig som student mot universitetet i frågor som gäller din utbildning samt anordnar studiesociala aktiviteter, pluggkvällar med mera. Om du vill ha mer roliga aktiviteter att gå på så har vi två sexmästerier på naturvetarsektion, MatNatSex och Haddock. De arrangerar sittningar, gasque, pubar och mycket mer under året! 

Kontoret kommer jag, ordförande Johan, vara på en hel del på. Så här kan du alltid svänga förbi och ta en kopp kaffe eller bara stanna för att prata lite. Om det skulle vara så att du har något viktigt ärende till mig och jag inte råkar vara på kontoret eller inte kan/vill/orkar ta sig hit så kan du maila eller ringa mig på natsek@gota.gu.se respektive 0704 833 483