Göta studentkår finns även på: Instagram

Naturvetarsektionen

För dig som studerar allt från mineral, komplexa tal, relativitetsteorin, havsnivåhöjningar, DNA-molekylens uppbyggnad och mycket mer.

Göta studentkår Naturvetarsektionens säte finner du på Geovetearcentrum men vi representerar alla naturvetenskapliga program på Göteborgs universitet oavsett var de är placerade. Hos oss finns flera studentgrupper som representerar dig som student mot universitetet i frågor som gäller din utbildning samt anordnar studiesociala aktiviteter, pluggkvällar med mera. Om du vill ha ännu mer sjukt roliga aktiviteter att gå på så har vi två sexmästerier på naturvetarsektion, MatNatSex och Haddock. Sittningar, gasque, pubar och mycket mer håller de i under året! 

Kontoret kommer jag, ordförande Axel, vara på en hel del på så här kan man alltid svänga förbi och ta en kopp kaffe eller bara stanna för att prata lite. Om det skulle vara så att man har något viktigt ärende till mig och jag inte råkar vara på kontoret eller inte kan/vill/orkar ta sig hit så kan man maila alternativt ringa mig på:
natsek@gota.gu.se eller 0704 833 483