News feed

Latest news and blogposts.

Welcome to the KickOff at the IT-section!

Are you going to study at the IT faculty of Gothenburg University this autumn?

Skriver du uppsats om jämställdhet eller mångfald? Se hit!

Bankinstitutens arbetsgivareorganisation (BAO) och Finansförbundet har en gemensam jämställdhets- och mångfaldskommitté som arbetar med att följa och främja jämställdhets- och mångfaldsutvecklingen

Digital salstentamen - adjö skrivkramp och kråkfötter!

Göta studentkår, dator, student

Digitala salstentor har testats i lite olika former på olika håll vid GU, men nu äntligen införs ett universitetsgemensamt system vid namn DISA*.

Universitetsbiblioteket bjuder in till: Studera med talsyntes

Lyssnar du hellre på text än läser den? Välkomna till en dag kring talsyntesen TorTalk och upptäck ett nytt sätt att studera!

Kandidera till kårfullmäktige - förlängt till 22 februari

Göta studentkår kårval 2016

Nu är det dags att kandidera till Göta studentkårs fullmäktige!

For information in English, please scroll down.

Drop-in om talböcker | Drop-in about talking books

Dropin talböcker Göta

Göteborgs universitetsbibliotek bjuder in till drop-in om anpassad kurslitteratur, stödprogram, appar och lässtudio.

Incidentrapportering nu tillgänglig för studenter!

GURIA arbetsmiljö Göta studentkår

Om du skadat dig, eller upplever att universitetet brister i sina rutiner kring arbetsmiljö, säkerhet eller miljö - då ska du göra en så kallad incidentanmälan. Din tid på universitet