News feed

Latest news and blogposts.

Why internationalisation is a key factor

During Götaveckan we are focusing on some of the more important issues that Göta studentkår works with.

Bli studentrepresentant!

Vi har sedan tidigare utlyst lediga studentrepresentantsuppdrag för universitetsgemensamma organ.

Var med och gör studenternas röst hörd i universitetsgemensamma organ!

Göteborgs universitet utlyser varje år platser i de universitetsgemensamma organ som studenter har rätt att delta i.

Welcome to the KickOff at the IT-section!

Are you going to study at the IT faculty of Gothenburg University this autumn?

Skriver du uppsats om jämställdhet eller mångfald? Se hit!

Bankinstitutens arbetsgivareorganisation (BAO) och Finansförbundet har en gemensam jämställdhets- och mångfaldskommitté som arbetar med att följa och främja jämställdhets- och mångfaldsutvecklingen

Digital salstentamen - adjö skrivkramp och kråkfötter!

Göta studentkår, dator, student

Digitala salstentor har testats i lite olika former på olika håll vid GU, men nu äntligen införs ett universitetsgemensamt system vid namn DISA*.

Universitetsbiblioteket bjuder in till: Studera med talsyntes

Lyssnar du hellre på text än läser den? Välkomna till en dag kring talsyntesen TorTalk och upptäck ett nytt sätt att studera!

Kandidera till kårfullmäktige - förlängt till 22 februari

Göta studentkår kårval 2016

Nu är det dags att kandidera till Göta studentkårs fullmäktige!

For information in English, please scroll down.