Följ oss på sociala medier! Instagram

SG FLoV

Studentgruppen FLoV (SG FLoV) arrangeras av Göta Studentkår och riktar sig i första hand till studenter som läser på institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori, men andra studenter är givetvis också välkomna. De som driver SG FLoV är också studenter vid institutionen.

SG FLoVs mål är att ge dig som student möjlighet till en studiesocial miljö, att anordna forum för diskussion studenter emellan, kanske anordna en fest samt att vara kårens kontaktorgan gentemot institutionen. Varje vecka anordnas följande evenemang: FORM som är ett diskussionsforum där studenter diskuterar ett på förhand valt tema och där fokus ligger på argumentationsträning. MATERIA som är ett föreläsningstillfälle där en student själv presenterar sin B-C uppsats/uppsatsidé under ca 15-30 minuter för andra studenter. Studenten ges möjlighet till föreläsningsträning, feedback samt hjälp på vägen med sitt skrivande. FORM och MATERIA arrangeras varje torsdag kl. 17:00 på FLoV.

Detta är kostnadsfritt och vi bjuder på fika. Håll utkik efter planscher på väggarna som talar om vilket tema det är som gäller för veckan som kommer, eller kom förbi på FORM eller MATERIA. Du kan även höra av dig både med frågor eller förslag på diskussionsteman för FORM, eller om du vill föreläsa om din uppsats/uppsatsidé till SG FLoVs ordförande på sgflov[at]gmail.com. Du kan även följa oss på Facebook (Studentgruppen FLoV). Mvh Gabriel