Fullmäktige 5 | Representative assembly 5

Plats:
Lingsalen, Studenternas Hus (Götabergsgatan 17)
Tid:
tisdag, 22 mars, 2016 - 16:00

Den 22 mars är det dags för det femte fullmäktigesammanträdet för verksamhetsåret 15/16. Det kommer att hållas i Lingsalen på Studenternas hus, Götabergsgatan 17. Mötet är öppet för alla som är medlemmar i Göta studentkår. Anmälan görs här senast 14 mars. Möteshandlingar läggs upp under Detta är kåren/Fullmäktige 10 dagar innan mötet.

Vill du få kallelse till fullmäktigessammanträden direkt till din mail? Hör av dig till vice.soc@gota.gu.se

On March 22 we will have the fifth meeting with the representative assembly for the fiscal year 15/16. It will be held in Lingsalen Studenternas Hus, Götabergsgatan 17. The meeting is open for all members of Göta students' union. Attend here before 14th of March. You will find attached documents for the meeting under Detta är kåren/Fullmäktige 10 days before the meeting.

Do you want to recieve email about the representative assembly meetings? Contact vice.soc@gota.gu.se