Viktigt om tecknande av medlemskap inför VT-18

Ny medlem

Om du vill teckna ett nytt medlemskap hos Göta studentkår innan terminen börjar (15 januari) bör du göra detta med den avi du får på posten i början av året. Från den 2 januari kan du också ringa eller skicka epost till vår expedition så hjälper de dig.

Obs! Du kan alltså inte använda dig av "bli medlem!"-länken till självbetjäningen på vår hemsida förrän den 15 januari.

Förnya medlemskap

Om du skall förnya ditt medlemskap går det bra att antingen betala med avin du får på posten eller logga in via självbetjäningen för att se avin digitalt. Observera att du själv väljer vilken avi du vill betala, terminsmedlemskap eller helårsmedlemskap.